WOKKI ALKMAAR

WOKKI ALKMAAR Heerlijk wokken

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 716 beoordelingen
22 okt 2019 om 19:55 Het eten was heel erg lekker en het was snel bezorgd. Aanrader!
22 okt 2019 om 19:53 Super lekker eten! Niks om over te klagen. Personeel is zeer vriendelijk, ik kom hier voortaan vaker!
22 okt 2019 om 0:32 Ik vind normaal gesproken het eten erg lekker maar deze keer was het echt slecht. Ik kreeg de verkeerde saus wat natuurlijk per ongeluk kan gebeuren maar veel erger: ik ben zwaar allergisch voor garnalen en er zat er zomaar een in mijn eten!!!
22 okt 2019 om 0:04 Na dat onze eten te laat binnen kwam was al onze eten uit de verpakkingen gelekt helaas!!!
21 okt 2019 om 21:10 Lekker verse groente, mijn favo!
19 okt 2019 om 22:50 Pfffff, ik voel me verplicht om een positieve beoordeling achter te laten! Heerlijk voedsel, werd snel geleverd door nette, sociale en beschaafde bezorgers. Zeker een aanrader!
18 okt 2019 om 22:47 Hadden aangevinkt bij onze noodles, garnalen. Kregen letterlijk ieder 4 garnalen. Daar betaal ik niet voor natuurlijk. Garnalen mogen iets meer zijn. Of vermeld ivm duurzaamheid garnalen krijgt u er vier
18 okt 2019 om 7:54 Lekker en snel bezorgd
16 okt 2019 om 21:30 Goeie wok... Snel bezorgd!
13 okt 2019 om 23:39 Was weer lekker en goed heet TOP
13 okt 2019 om 2:27 Vorige keer waren de loempia’s zacht en nat. Dit keer waren ze vergeten een topping in de noodles te doen en zat er iets in wat ik niet lusten. Ik zal hier niet weer bestellen.
11 okt 2019 om 10:00 Heerlijke maaltijd, goed gevuld en alles werd snel geleverd.